ALARMSYSTEEM ZONDER MELDKAMER

Bedien uw alarmsysteem vanaf de bank simpel, met de gratis App.

JABLOTRON ALARMSYSTEMEN

Toonaangevend, toepasbaar en eenvoudig in gebruik!

INSTALLATEUR

Liever niet zelf doen? Al ruim 20 jaar ervaring in het plaatsen en onderhouden van alarmsystemen!

OFFERTE LATEN MAKEN

Geheel vrijblijvend maak ik voor u een offerte aan.

IK BEN AL 20 JAAR

BEVEILIGINGSINSTALLATEUR

Vakkundige montage of een helder advies nodig?

Neem contact met mij op en ik kom graag bij u langs.

VeiligHuis.eu

Telefoonnummer: 030 - 688 77 89
Mobiel: 06 - 20 61 51 56
Email adres: info@veilighuis.eu

Bereikbaar Maandag t/m Zaterdag van 9:30 / 19:00

Praagsingel 592
23404 VN IJsselstein

JABLOTRON

Bent u opzoek naar een betrouwbaar draadloos alarmsysteem voor uw huis of bedrijf? Jablotron alarmsystemen zijn betrouwbaar en degelijk. Met het juiste advies is er voor elke situatie een alarminstallatie beschikbaar. Zeker wanneer u gebruik maakt van onze montage service mag u verwachten dat het alarmsysteem aansluit bij uw situatie. En vooral ook betrouwbaar functioneert. Bekijk rustig onze producten en heeft u vragen stel ze.

AJAX ALARMSYSTEEM

Bent u opzoek naar een alarmsysteem om uw huis te beveiligen tegen inbraak? Misschien is dit alarmsysteem wel de oplossing voor u dit Ajax alarmsysteem is volledig draadloos en uit te breiden tot maar liefst 100 alarmsensoren. We kunnen dit alarmsysteem dus aanpassen aan de indeling van uw woning. Mocht u vragen hebben over het product kunt u deze gerust stellen. Als u meer wilt weten over ons assortiment kunt u op deze site terecht.

CAMERASYSTEMEN

Bent u opzoek naar een camerasysteem om uw huis te beveiligen tegen inbraak? Misschien is dit alarmsysteem wel de oplossing voor u dit Ajax alarmsysteem is volledig draadloos en uit te breiden tot maar liefst 100 alarmsensoren. We kunnen dit alarmsysteem dus aanpassen aan de indeling van uw woning. Mocht u vragen hebben over het product kunt u deze gerust stellen. Als u meer wilt weten over ons assortiment kunt u op deze site terecht.

HUIS BEVEILIGEN?

Huis beveiligen bij VeiligHuis.eu begint bij een goed advies. Beveiligen is altijd maatwerk. Bij ons bent u ook aan het juiste adres voor een camerasysteem met haarscherpe beelden.

Goed Advies

Een veilig huis begint natuurlijk met goed advies. Hierbij kijk ik naar alle mogelijkheden bij uw huis en geefn dan een helder advies op maat.

Heldere Offerte

Nadat ik een goed advies heb gegeven maak ik indien gewenst een scherpe offerte voor u. Daarin staan alle mogelijkheden vermeld.

Vakkundige Montage

Zodra u een akkoord geeft over de prijs, plan ik de montage in. Ik kom dan bij u thuis en monteer alle onderdelen vakkundig en snel.

JABLOTRON – MIJN PRIMAIRE HUISMERK

EEN VEILIG HUIS. EEN VEILIG GEVOEL.

Een inbraak levert niet alleen heel veel materiele schade op, maar misschien nog meer emotionele schade. Het gevoel dat iemand in je huis is geweest is niet makkelijk te verwerken. De juiste preventieve maatregelen zorgen ervoor dat inbrekers hun poging staken en in de meeste gevallen zelfs uw huis overslaan.

WIST U DAT IK

0

projecten heb uitgevoerd

0

tevreden klanten heb bediend

0

huizen en bedrijven heb beveiligd

0%

inbraken heb helpen voorkomen

Bent u de volgende?

erik-de-kruijk

AL 20 JAAR EEN BEGRIP

Huis beveiligen bij VeiligHuis.eu begint bij een goed advies. Beveiligen is altijd maatwerk. Bij ons bent u ook aan het juiste adres voor een camerasysteem met haarscherpe beelden. Heeft u interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een advies en offerte.

VeiligHuis.eu is onderdeel van De Kruijk Beveiliging te IJsselstein reeds 20 jaar een beveiligings- begrip voor particulier en bedrijf.

myjablotron-eng

SIMPEL TE BEDIENEN

Met behulp van de handige app, kunt u uw alarm altijd op afstand benaderen en bedienen. Gemakkelijk vanaf telefoon of tablet.

Ook kunt u hier direct alle meldingen zien en afzonderlijk zones in- of uitschakelen.