[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text _builder_version=”3.0.90″ background_layout=”light”]

Revillino Pinas werd bekend door X-Factor Nederland in 2009 waar hij meedeed als het duo Rev’nRos, hiervoor bekend onder de naam One-J, richt zich nu op zijn solo carrière.​

Zijn passie voor muziek heeft hij niet van een vreemde. Revillino groeide op in een muzikale familie waarin hij niet alleen kennis maakte met verschillende soorten muziekstijlen van caribische tot pop, soul en gospel, maar ook verschillende instrumenten zoals trombone, steelpan, percussie, drum en piano die gespeeld werden door zijn vader, zus en tweelingbroer. Zelf koos Revillino voor trompet en speelde hij vele jaren als trompettist in verschillende groepen in Nederland en het buitenland.

Zijn talent voor zingen hield Revillino altijd stil op de achtergrond maar door zijn familie aangemoedigd pakte hij het op latere leeftijd weer op. Revillino zijn eerste zangperformances vonden plaats in de kerk in Nieuwegein waar hij wekelijks was te vinden met zijn familie en vrienden.

Later maakte Revillino deel uit van de groep One-J waarmee ze met het nummer “In da Club” de box top 10 haalde, snel progressie maakte en de nodige ervaring opdeden door het hele land door te reizen met voormalig VJ Jeroen Post op The Box tour en TMF on tour. Revillino toerde met One-J in Duitsland en China, en stond in het voorprogramma van o.a. Ginuwine, Do, Replay, Jagged Edge en DMX.

Later voor de liveshows van X-factor 2009 werd One-J omgevormd tot Rev’n Ros. Waarna ze al vroegtijdig als publieksfavoriet het publiek wisten te vermaken met smakelijke shows. Na het programma stond Revillino met Rev’nRos al snel onder contract bij Sony Music Nederland, RTL Nederland (wentinkshow) waarbij er vele radio- en tv-optredens volgden door het hele land. Tevens was hij actief betrokken als ambassadeur voor het Nationaal Fonds Kinderhulp.

Naast zingen en trompet spelen ontdekte Revillino tevens dat hij met zijn liefde voor muziek ook talent heeft om te produceren en schrijven. Het schrijven en produceren voor zichzelf en voor andere artiesten doet hij dan ook graag.

Binnenkort komt Revillino uit met zijn nieuwe single als solo artiest “LoveLoveLove”

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image _builder_version=”3.0.90″ src=”https://veilighuis.eu/wp-content/uploads/2017/12/erik-de-kruijk.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” always_center_on_mobile=”on” force_fullwidth=”off” show_bottom_space=”on” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]